Everything that moves me

vrijdag 27 januari 2012

Hoog bezoek

Een grote verrassing. Ja werkelijk onze burgemeester van Roermond de Heer Henk van Beers kwam persoonlijk naar mijn textielkunstwerk van het stadhuis van Roermond kijken. Hij vond het echt prachtig en liet me weten welke ramen van het stadhuis tot zijn bureau behoorden en ook waar de wethouder de Heer Jos van Rey zijn bureau heeft . Dat is precies boven het mooie balkon. Ik was trots al mijn werk te kunnen tonen . Hij beloofde mij nog wat mensen van de gemeente te sturen. Dat is nog niet gebeurd, maar wat niet is, kan nog komen.
Burgemeester Henk van Beers en Coby Lange samen voor
het textielkunstwerk stadhuis Roermond
Yes I was proud that the "maire" from Roermond has visit my studio to see the textiel townhall from Roermond, where his office is located. He was very impressed.

Bij het opruimen vond ik nog een paar UFO'S. Creatievelingen weten wel wat dat betekent: Unfinished Objects. Daar moest ik snel verandering aan brengen en besloot een mooie wanddecoratie te maken.
zo vond ik de stukjes

Al een paar samen gehaakt

Het resultaat hangt mooi in de etalage

While I was cleaning my working space I found some UFO's Unfinished Objects and started right away to make something out of the little scrubles that I found. I love the colours and it came out real nice.

6 opmerkingen:

 1. Harstikke leuk om de burgemeester even op bezoek te hebben
  Dat kunst werk zou zo goed in het stadhuis passen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik doe er nog steeds mijn best voor. Het moet een mooie plaats krijgen

   Verwijderen
 2. Wonderful picture - definitely something to be proud of :)

  BeantwoordenVerwijderen