Everything that moves me

woensdag 4 oktober 2017

Vandaag gaat het weer

Wat gaat er vandaag weer? Schrijven bedoel ik normaal gesproken als je met de blogchallenge meedoet is het de bedoeling iedere dag een blog te schrijven. Maar je kunt je wel voorstellen dat mijn gedachten op 2 oktober meer bij onze dochter schoonzoon en kleinzoon in Las Vegas waren. We zijn dan ook zeer gelukkig dat het onze kinderen daar goed gaat alhoewel onze schoonzoon zich op het moment van de schietpartij ook in het casino Mandalay Bay bevond voor werkzaamheden.
We waren blij s'morgens al een tel. van onze dochter te ontvangen dat ze okay waren.
Daarna moesten Dieter en ik even naar Valkenburg naar het museum Land van Valkenburg om dat de tentoonstelling waar ik aan mee deed afgelopen was na drie maanden en ik 4 mooie werken van mij moest afhalen. Die komen het eind van deze maand in een tentoonstelling van het gemeente huis Echt-Susteren te hangen.
Winterlandschap textiel wanddecoratie

Thuis gekomen kon ik nog een paar uur aan mijn nieuwe textielkunst werken, maar ik kan niet zo lang achter elkaar werken want ik heb helaas last van rugpijn en moet na een half uur steeds even opstaan en een stukje lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten